Dan kada je Marakana verovala u čudo! Pao je Rendžers, ali Zvezda nije slavila

17.03.2023

14:00

0

Autor: A. S.

Prvi meč je ostavio traga na ekipu

Dan kada je Marakana verovala u čudo! Pao je Rendžers, ali Zvezda nije slavila
Severna tribina Marakane - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone dominiraju na terenima domaćeg prvenstva, dok su učešće u Evropi završili nešto ranije.

Prošle sezone su pak nastupali u Ligi Evrope, gde su stali samo na korak od ogromnog podviga i plasmana u četvrtfinale, a zaustavio ih je Glazgov Rendžers.

Revanš meča, u kome je ceo Beograd stao, a Marakana bila dupke puna, odigran je na današnji dan. Tada su crveno-bela srca verovala da može doći do preokreta i promene situacije, ali je Zvezdu koštao poraz u Škotskoj od 3:0. 

Igrali su crveno-beli odlično na gostovanju, nizali sjajne šanse, ali su stali u realizaciji. Ipak, na kraju su poraženi nezasluženo visokim rezultatom.

U revanšu, ambijent je na Marakani bio na vrhunskom atmosferu. Uzravrela atmosfera je vodila ekipu, ali su na kraju stigli samo do pobede od 2:1 u nadoknadi vremena i ostali bez podviga.

Ali, ostaće upamćeno da je pao jedan velikan poput Rendžersa, uz sjajnu koreografiju navijača, koji su bodrili ekipu do poslednjeg zvižduka i verovali u prolazak dalje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike