Fudbaleri Barse Mesija čekaju raširenih ruku! As Katalonaca ne razume fanove PSŽ-a zbog kritikovanja Argentinca!

21.03.2023

00:44

0

Serhi Roberto ne može da se načudi tome što navijači Svetaca krive maestralnog Gaučosa za ispadanje iz Lige šampiona

Fudbaleri Barse Mesija čekaju raširenih ruku! As Katalonaca ne razume fanove PSŽ-a zbog kritikovanja Argentinca!
Serhi Roberto i Leo Mesi - Copyright Profimedia

Fudbaler Barselone Serhi Roberto pozvao je igrača Pari Sen Žermena i argentinskog reprezentativca Lionela Mesija da se vrati u katalonski klub, prenosi španski As.

Mesi (35) je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine, a onda je prešao u PSŽ. Španski mediji podsećaju da argentinski fudbaler ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna, a Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

Argentinski superstar je u nedelju dobio zvižduke od navijača PSŽ-a, koji u Mesiju vide jednog od glavnih krivaca za ranu eliminaciju „svetaca“ iz Lige šampiona.

- Čekamo Mesija raširenih ruku. Ko ne bi jedva dočekao njegov povratak!? Na kraju, bolje da ne pričamo ništa oko toga, jer je to stvar kojom se bave predsednik, direktor i tener. Ali, što se tiče nas igrača, naše ruke su raširene - poručio je Roberto.

On je istakao da ne razume navijače Pari Sen Žermena.

- Stvarno mi je to neshvatljivo. Koliko je dao golova ove sezone, koliko asistencija i sada njega krive što su ispali iz Lige šampiona? Mesi je spektakularan igrač. Ostaje gorak ukus u ustima kada vidite da ga neko tretira na taj način - zaključio je Roberto.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike