Potrošili smo dosta kredita, u ekipi je opšta mobilizacija! Nišlije žele maksimalan broj bodova u borbi za opstanak

19.03.2023

06:58

0

Autor: A. S.

Šarac respektuje rivala, ali želi samo pobedu

Potrošili smo dosta kredita, u ekipi je opšta mobilizacija! Nišlije žele maksimalan broj bodova u borbi za opstanak
Dragan Šarac - Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog iznenada su došli u situaciju da se bore za opstanak u Superligi, pa im je svaki naredni meč do kraja šampionata, a potom i plej-aut, od izuzetne važnosti.

Najpre sledi gostovanje ekipi Spartaka iz Subotice, a taj okršaj je na programu u nedelju od 15 sati.

Trener Nišlija, Dragan Šarac je uoči ovog susreta istakao da njegova ekipa gostovanje u Subotici mora da shvati maksimalno ozbiljno.

- Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Ovo gostovanje moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno, u ekipi je opšta mobilizacija i svi koji su zdravi krenuće na put da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat u Subotici. Čitave prethodne nedelje smo naporno radili, ali smo i dosta pričali o svemu. Imamo još četiri kola do, sada je već izvesno, plej-auta i pokušaćemo da osvojimo maksimalan broj bodova - istakao je šef stručnog štaba Radničkog.

Naveo je potom Šarac i da je rival ekipa koja je i te kako opasna.

- Spartak izuzetno cenim, tabela pokazuje da smo po kvalitetu tu negde, izjednačeni. Četiri kola ne znaju Subotičani za poraz, kup utakmicu ne računam, izašli su maltene sa rezervnim timom. Imaju izuzetno opasna krila Srećkovića i Bijelovića, napred opasnog Hristića, talenat u Staniću, iskustvo u Tumbaseviću. Idemo da se isprsimo i da obezbedimo rezultat kojim bismo kupili mir za period rada tokom pauze - zaključio je Šarac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike