Lalatovića nisu samo rezultati koštali raskida ugovora! Da li je sada i definitivno zatvorio vrata Čaira?

06.03.2023

08:09

0

Autor: A. S.

Temperamentni stručnjak treći put odlazi iz Niša

Lalatovića nisu samo rezultati koštali raskida ugovora! Da li je sada i definitivno zatvorio vrata Čaira?
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Odjeknulo je u nedelju uveče sa niškog Čaira da je Nenad Lalatović nakon samo nekoliko meseci dobio otkaz. Klub je naveo da je razlog jer  su prekršena pravila kluba, ali ništa više nisu otkrili.

Protekle nedelje, Lalatović je nakon ubedljivog poraza od Vojvodine sa 4:1 u Nišu, na konferenciji za medije priznao da je nezadovoljan, ali i otkrio da nešto u timu ne funkcioniše. Ubrzo se u medijima pojavila informacija da će napustiti ekipu i pojačati Mladost GAT, što su Nišlije demantovale, ali je usledio i prekid saradnje.

Kako prenosi Sportski žurnal, ljudi iz kluba su tokom jučerašnjeg dana pokušavali da uspostave kontakt sa Lalatovićem, ali nisu uspeli. Pored loših rezultata u poslednjih pet utakmica, Nišlije mu zameraju i odnos prema ekipi poslednjih dana.

Naime, Lalatović se prethodnih dana nije pojavljivao na Čairu i nije vodio trening, a juče nije ni otišao u karantin sa ekipom, što je izazvalo reakciju Disciplinske komisije kluba, koja je hitno reagovala, pa je Upravni odbor prihvatio odluku i Lalatović je završio i treći mandat u Nišu.

Na današnoj utakmici u Novom Sadu, između Radničkog i ekipe Mladosti GAT, Nišlije će sa klupe voditi Dragan Šarac i Vidak Bratić, dosadašnji prvi asistenti Nenada Lalatovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike