Delije, svi na rođendansku žurku, Dragović je baš nestrpljiv! Jedva čekam nedelju i pune tribine!

10.03.2023

15:11

0

Autor: G. F.

Ulaz na utakmicu sa Novim Pazarom je besplatan

Delije, svi na rođendansku žurku, Dragović je baš nestrpljiv! Jedva čekam nedelju i pune tribine!
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i zaposleni u klubu već mogu da proslavljaju titulu prvaka Srbije, a dobru "vežbu" za veliko slavlje na kraju sezone imaće u nedelju.

Na stadion Rajko Mitić, u okviru 26. kola Superlige, stiže Novi Pazar. Ulaz će biti besplatan za sve navijače, a želja kluba je da pred punim tribinama proslavi 78. rođendan!

 

 

Na žurku zove i Aleksandar Dragović, koji naglašava da ne može da dočeka ovu utakmicu.

- Nalazimo se u sjajnoj formi, vezali smo pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, a uz to doneli trijumf u večitom derbiju, odigranom pred rođendan našeg kluba. Na stadionu je bilo više od 35 hiljada ljudi i kada je stadion pun jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan. Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine jer svi znaju da su Delije najbolji navijači na svetu i da prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama.

Otkrio je Dragović da je o rođendanskim žurkama crveno-belih mnogo slušao i pre nego što je obukao dres kluba iz Ljutice Bogdana.

- Još pre nego što sam došao u Zvezdu mnogi su mi pričali o proslavi rođendana i načinu na koji ga navijači obeležavaju, Prošle godine sam to i doživeo i stvarno je neverovatan osećaj Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu koju ima malo ko u evropi i svetu. Zato nema sumnje da će utakmica sa Novim pazarom biti posebna za nas.

Iskusni štoper naglasio je da svi igrači i dalje imaju želju za pobedama, a u duelu sa Novim pazarom i dodatne motive.

- Želimo da nastavimo pobednički niz, znamo koliko je utakmica sa Novim Pazarom bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige Srbije. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu. Naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda. Želimo svi zajedno da kao prava crveno-bela porodica proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani - poručio je Dragović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike