Crveno-beli junak iz Bačke Topole zove Delije na rođendansku žurku: Naša Zvezda je to zaslužila!

08.03.2023

05:56

0

Autor: 24sedam

Aleksandar Pešić sa dva gola najzaslužniji za pobedu protiv TSC-a

Crveno-beli junak iz Bačke Topole zove Delije na rođendansku žurku: Naša Zvezda je to zaslužila!
Aleksandar Pešić slavi gol sa saigračima - Copyright MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić izjavio je da je veoma zadovoljan trijumfom protiv TSC-a, ali je dodao da meč u Bačkoj Topoli nije bio lak.

Crvena zvezda je u utorak u gostima savladala TSC 2:1 u meču 25. kola Superlige Srbije. Oba gola za šampiona Srbije postigao je Pešić.

- Znali smo da nas očekuje teška utakmica protiv sjajne ekipe. TSC igra lep i otvoren fudbal, što nama odgovara, bore se za drugo ili treće mesto... Posle derbija je svaka utakmica teška, ali pokazali smo da smo prava i karakterna ekipa. Bilo je oscilacija, ali i to se dešava kada imate veliku prednost, međutim, potrudićemo se da se to ne ponavlja - rekao je Pešić, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Napadač Crvene zvezde je prokomentarisao svoj prvi gol u Bačkoj Topoli.

- Pričali smo baš Milan Borjan i ja. Lepo je ispucao loptu, pa je Osman Bukari asistirao. Veoma lepa akcija - dodao je Pešić.

Crvena zvezda će u narednom kolu SLS na svom terenu igrati sa Novim Pazarom i tom prilikom proslaviti 78. rođendana kluba.

- Svi znamo šta je Zvezda i voleo bih da navijači dođu u što većem broju. Mislim da je to naša Zvezda zaslužila, a mi igramo i bolje i lepše kad su tu naši navijači - istakao je Pešić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike