Milojević posle slavlja u Bačkoj Topoli: Važna pobeda, radujemo se rođendanskom spektaklu

07.03.2023

21:14

0

Trener Crvene zvezde zadovoljan osvajanjem nova tri boda

Milojević posle slavlja u Bačkoj Topoli: Važna pobeda, radujemo se rođendanskom spektaklu
Miloš Milojević - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je večeras da je srećan zbog pobede nad TSC-om u meču 25. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su savladali TSC 2:1. Meč u Bačkoj Topoli je posle nekoliko minuta od početka bio prekinut na 45 minuta zbog problema sa osvetljenjem na stadionu.

- Uvertira je bila uslovljena nestankom struje, ali to nije opravdanje. Bila je teška utakmica za nas protiv ekipe koja je u motivacionom i energetskom smislu bila bolja. Probali smo sa rotacijama i izmenama i dobro je što smo pobedili. To je kvalitet i jačina Zvezde, da se trijumfuje i kad se ne igra onako kao pre 10 dana - rekao je Milojević po završetku meča, preneo je zvanični sajt kluba.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde pohvalio je mladog fudbalera Stefana Lekovića, koji je odigrao 90 minuta u Bačkoj Topoli.

- Čestitao bih mu na dobroj takmičarskoj utakmici. Nije mu prva, ali je odigrao 90 minuta i bitno je za njega da skuplja rutinu. Intervencija sa kraja prvog poluvremena je bila krucijalna. Zaista je igrao dobro sa Aleksandrom Dragovićem u paru, a za detaljniju analizu ima vremena. Svakako bih mu poručio da nastavi tako da radi - dodao je Milojević.

On je pozvao navijače da dođu u velikom broju na meč 26. kola SLS protiv Novog Pazara, koji će biti odigran u nedelju od 16 sati na stadionu Crvene zvezde.

- Potrebna nam je energija i da držimo fokus, imamo 16 bodova prednosti, a ako neko može to da nam donese, onda su to svakako naši navijači i pune tribine. Pozivam ih da dođu u što većem broju da proslavimo rođendan - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike