Žestok skandal trese Nemačku! Igrao na Mundijalu pod lažnim imenom i sa lažnim papirima!

10.03.2023

10:39

0

Autor: G. F.

Fudbaler Dortmunda stariji je 4 godine godine nego što mu stoji u dokumentima

Žestok skandal trese Nemačku! Igrao na Mundijalu pod lažnim imenom i sa lažnim papirima!
Nemci nakon eliminacije sa SP - Copyright profimedia

Nemački fudbal trese veliki skandal, koji bi mogao da poprimi neslućene razmere!

Reprezentativac Pancera sa prošlog Mundijala, jedan od najboljih mladih fudbalera današnjice Jusufa Mukoko, zapravo uopšte nije toliko mlad koliko se mislilo! A i ne preziva se tako kako se misli!

 

 

Mediji u Nemačkoj, najpre Špigl, a za njima i Bunte otkrili su da je Mukoko rođen 19. jula 2000. godine, a ne 20. novembra 2004. godine kako mu piše u pasošu!

Na osnovu krštenice upisane pod brojem 4621/2000, koji pokazuje da je fudbaler Borusije rođen u Jaundeu kao Jusufa Mohamadu. Isto tako, u dokumentu se vidi kako su roditelji Usman Mohamad (taksista) i Jusufa Harira (domaćica). Izvesni Džozef Mukoko, koji sa fudbalerom živi, a naznačen kao njegov biološki otac, je u stvarnosti njegov očuh.

Prema pisanju Špigla još iz novembra Džozef je zapravo dečaka usvojio kao lovac na talente, ali on se i pred sudom zakleo da je Jusufin biloški otac.

 

 

Mukoko igra za Borusiju iz Dortmunda u čije je mlađe kategorije stigao pre 7 godina iz Sent Paulija. Bio je briljantan i na 56 utakmica postigao 90 golova, pa je brzo dobio šansu u prvom timu sa kojim je ugovorom vezan do 2026. godine.

Dodatni problem Dortmundu, ali i Fudbalskom savezu Nemačke mogao bi da napravi podatak da je postojalo upozorenje da Jusufini papiri možda nisu verodostojni, ali na to niko nije reagovao.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike