Radnički se oglasio dan pre utakmice: Ovo je još jedan pokušaj destabilizacije kluba

04.03.2023

23:44

0

Autor: P.K.

Nišlijama smetaju pojedini medijski natpisi

Radnički se oglasio dan pre utakmice: Ovo je još jedan pokušaj destabilizacije kluba
Nenad Lalatović - Copyright FK Crvena zvezda

Radnički iz Niša gostuje u nedelju Mladosti GAT u Novom Sadu, kolo nakon poraza od Vojvodine kod kuće, a dan pre utakmice oglasio se saopštenjem u kome je navedeno da je u toku pokušaj destabilizacije kluba.

To se odnosi na informacije da će Lalatović napustiti Radnički i preuzeti upravo Mladost GAT.

Radnički je u saopštenju naveo:

- Nakon informacije koja se pojavila u javnosti da će trenutni šef stručnog štaba Nenad Lalalatović napustiti Radnički i preuzeti Mladost GAT, dužni smo da Vam i zvaničnim saopštenjem obratimo i demantujemo natpise u medijima. S obzirom na činjenicu da se informacija pojavila baš uoči duela sa ekipom Mladost GAT, smatramo da je ovo još jedan način da se destabilizuje klub. Smatramo da je reč o prljavoj kampanji uoči, za nas, veoma važnog meča. Radnički se uvek trudio da govori isključivo na terenu i o sportskim temama. Ipak, nismo mogli da ostanemo nemi na sve što se dešava uoči, za nas, veoma važnog meča.

Oglasio se i sportski direktor Nišlija, Aleksandar Jovanović, koji je rekao da trener ima ugovor do kraja sezone i da se ekipa ne može poremetiti:

- Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ima ugovor do leta, on je tu i predvodiće utakmicu u ponedeljak. Svi ti natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu koja je veoma bitna za nas, od ove utakmice nam dosta zavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Ovo je treći ili četvrti pokušaj da se klub destabilizuje, izdržali smo sve do sada, izdržaćemo i ovo. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub.

Lalatović zbog bolesti nije mogao da se obrati ekipi i nije trenirao, baš kao i četvorica igrača zbog virusa.

Mladost GAT u prolećnom delu sezone ima samo jednu pobedu, onu od 4:0 nad Partizanom i sve poraze. U sezoni ima samo četiri trijumfa i deli poslednje mesto sa Radnikom. Radnički ima šest bodova više, ali i sedam bodova manje od 8 mesta, koje vodi u plej-of.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike