Mrkela prezadovoljan pobedom u derbiju, ne obazire se na kritike: Pobeda je najvažnija, sad imamo mir

04.03.2023

16:01

0

Autor: P.K.

Mnogima se nije svidelo kako je Zvezda igrala, ali sportski direktor ističe najvažnije

Mrkela prezadovoljan pobedom u derbiju, ne obazire se na kritike: Pobeda je najvažnija, sad imamo mir
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Poslednji, 169. derbi bio je ružan i napet, prepun tenzija, ali je na kraju Crvena zvezda slavila 1:0 i tako stekla 16 bodova prednosti nad Partizanom i praktično rešila šampionsku trku.

Trener Miloš Milojević odbacio je kritike na lepotu igre, rekavši da bi pristao i da njegov tim pobedi u 100 derbija sa samo jednim udarcem na gol. A sportski direktor Crvene zvezde  Mitar Mrkela iskazao je veliko zadovoljstvo trijumfom.

- Pobeda je najvažnija. Zadovoljni smo trijumfom, osvojena su tri boda i približili smo se tituli. Pobeda nosi psihološki mir i dalji razvoj ka tituli, jer smo sada na plus 16. Prva sledeća utakmica je uvek najbitnija, spremamo se za TSC i uvek moramo da pobeđujemo, bez obzira na prednost. Želimo da igramo dobro i da navijače iz meča u meč obradujemo.

Jedini gol postigao je Aleks Vigo, koji je iznervirao navijače Partizana, ali se potom izvinio zbog svog gesta.

- Vigo igra dobro, od kada je došao, pruža dobre partije i bio je na nivou u derbiju, ali ne samo on, već kompletna odbrana.

Uprkos bodovnoj prednosti, Mrkela veruje da će Zvezda do kraja biti maksimalno fokusirana na sve što sledi.

- Verujem da nećemo ispustiti prednost do kraja, biće maksimalan fokus i ozbiljnost. Što se pojačanja tiče, za leto smo obezbedili Stamenića i Olanjinku, ali radimo i dalje. Videćemo kako će se odvijati situacija sa odlascima, međutim, naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike