Neviđena drama na Brdu: Gosti vodili do 90. minuta, a onda je usledio pakleni finiš! (VIDEO)

10.02.2023

19:05

0

Autor: P.K.

Lekcija iz borbenosti, evo zašto se nikad ne predavati!

Neviđena drama na Brdu: Gosti vodili do 90. minuta, a onda je usledio pakleni finiš! (VIDEO)
Igrači Čukaričkog slave pobedu - Copyright MN Press

Kakva utakmcia na Banovom brdu! Radnčki 1923. je u 90. minutu vodio, ali je Čukarički do kraja meča uspeo da preokrene i na kraju da slavi 3:2 u 21. kolu Superlige!

Svih pet golova postignuti su u drugom poluvremenu.

Oba tima su od početka igrala konkretno i stvarala prilike, a najbolju je imao Đorđe Jovanović, koji je glavom uputio loptu tik pored stative gola Radničkog.

Što se tiče gostiju, novajlija Džefri Činedu je mučio odbranu Čukaričkog, koji je nekoliko puta bio u opasnim situacijama, ali bez prave šanse.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali onda je usledila drama.

Tomović je posle kornera koji je izveo Belić ostao sam ispred golmana Mladenovića i uspeo je da ga savlada za 1:0 za Čukarički u 66. minutu.

Ipak, Činedu je u 72. došao do zasluženog gola. Radnički je imao slobodan udarac, loptu je u kaznenom prostoru primio Evandro i onda asistirao novom napadaču "đavola" za izjednačenje.

Radnički tu nije stao, a onda je bivši igrač Čukaričkog Saša Zorić udario loptu glavom sa čak 15 metara, tik uz stativu Belića, koji je ostao nemoćan: 2:1 za goste! Bio je to 81. minut, ali Kragujevčani nisu uspeli da se odbrane.

U 90. minutu je ponovo Rogan centrirao i pronašao Lučića na oko sedam metara, koji je, opet glaovm, doneo Čukaričkom izjednačenje.

Svi su pomislili da će se bodovi podeliti, ali Marko Docić je imao drugačije namere. On je posle akcije Jankovića na desnoj strani šutirao sa ivice šesnaesterca i majstorski šutirao. Lopta je zakačila stativu i odbila se u Mladenovićev gol – 3:2 za Čukarički.

To je bio šesti minut nadoknade. Gosti su proestovali, tražili su igranje rukom. Konsultovan je VAR i sudija je ostao pri odluci da prizna gol.

Čukaričkom je ovo bila treća uzastopna pobeda, druga u prolećnom delu sezone, dok Radnički u prva dva kola drugog dela sezone još nije osvojio ni bod.

Superliga Srbije, 21. kolo:

Petak:

Radnik - Mladost Lučani 1:0

(Radulović 89 p)

Čukarički - Radnički 1923 3:2

(Tomovic 66, Lučić 90, Docić 90+6 - Činedu 72, Zotić 81)

Subota:

TSC - Napredak (14.00)

Voždovac - Crvena zvezda (14.00)

Vojvodina - Kolubara (16.00)

Partizan - Mladost GAT (18.30)

Nedelja:

Javor - Spartak (14.00)

Novi Pazar - Radnički Niš (16.00)

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike