Mali beogradski derbi: Zvezda gostuje na "krovu"

10.02.2023

12:36

0

Crveno-beli igraju sutra (14.00 Tv Arena) protiv Voždovca u 21. kolu Superlige

Mali beogradski derbi: Zvezda gostuje na "krovu"
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalere Crvene zvezde igraju sutra (14.00 Tv Arena) u malom beogradskom derbiju protiv Voždovca u 21. kolu Superlige.

Trener crveno-belih Miloš Milojević svestan je da će ovaj duel biti nešto drugačiji, jer se igra na veštačkoj podlozi.

- To je drugačiji fudbal, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti - poručio je Milojević.

Trener crveno-belih nije hteo da otkriva sastav za duel protiv Voždovca, napominjući da nema ništa protiv igrača koji su prošlog vikenda izašli na megdan Vojvodini.

- Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema.

Miloš Milojević otkrio je da je tokom nedelje razgovarao sa igračima i predočio neke stvari. 

- Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osećaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost - zaključio je Milojević. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike