Zvezdin trener još jednom opomenuo! Sve mi je jasno, znam ko može, a ko ne!

27.01.2023

10:20

0

Autor: D. N.

Crveno-beli su pripreme okončali pobedom nad Austrijom

Zvezdin trener još jednom opomenuo! Sve mi je jasno, znam ko može, a ko ne!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Pobedom nad Austrijom Luštenau fudbaleri Crvene zvezde zatvorili su pripreme u Turskoj. Rezultat je bio 3:2, a ukupan učinak pet trijumfa i jedan poraz. Od ekipe Miloša Milojevića bolji je bio samo Ludogorec.

- Sadržajna utakmica... Na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima - kazao je Milojević i opet napomenuo da ima jasnu sliku, "ko može, ko ne može".

- Ipak, dobro je pripeme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi.

Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu - nastavio je Zvezdin strateg.

Može da bude zadovoljan i činjenicom da se niko nije povredio.

- Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad... Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca - podvukao je Milojević.

Sada sledi povratak u Beograd, dva slobodna dana, a onda i nastavak priprema. U ponedeljak će početi poslednja faza "brušenja forme" za nastavak Superlige. Za subotu, 4. februar zakazan je duel sa Vojvodinom u 20. kolu Superlige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike