Sve u znaku Mihe: Trener Zvezde poziva navijače na Marakanu!

03.02.2023

20:14

0

Derbi meč 20. kola Superlige igraju u subotu (16.00 Tv Arena) crveno-beli iz Beograda i Novog Sada

Sve u znaku Mihe: Trener Zvezde poziva navijače na Marakanu!
Mihina utakmica - Copyright printsreen/youtube/fkcrvenazvezda

Fudbaleri Crvene zvezde na startu prolećnog dela Superlige Srbije dočekuju u subotu  Vojvodinu (16.00 TV Arena), a taj meč će biti specifičan po tome što će biti posvećen Siniši Mihajlović, koji je u našoj zemlji nastupao za oba kluba. 

Tim povodom se obratio i trener crveno-belih Miloš Milojević, koji očekuje i veliki broj navijača na Marakani.

- Očekujem veliki broj nabijača na "Marakani". Mislim da je dobra prilika zbog povoda u smislu meča posvećenom Siniši Mihajloviću, ali naravno i zbog otvaranja sezone da ih bude dosta na tribinama. Igračima bi to izuzetno značilo, jer znamo koliku energiju nam daju navijači, i koliko je lakše igrati pred punim tribinama. Momci su korektno radili i zaslužuju podršku od prvog kola - istakao je Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo i na derbi utakmicu sa Vojvodinom, napominjući da jedve čeka da vidi šta su njegovi igrači uradili u pripremenom periodu.

- Znali smo i posle priprema, a znamo i sada tim za Vojvodinu. Čekali smo samo da vidimo ko je koliko spreman, ali imamo luksuz u velikom igračkom fondu tako da možemo da korigujemo tim u odnosu na protivnika. Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas, jer rade veoma dobro. Imaju brzinu u četvorici, petorici ofanzivnih igrača koji se sjajno transformišu, a invidiualni kvaliteti Kabića i Čumića su neosporni. Tu je i Simić, naš bivši fudbaler, koji je izuzetno nezgodan, a ne treba zaboraviti ni trenera Milana Rastavca koji radi veoma dobar posao. Ono što nama treba je maksimalan nivo ozbiljnosti, jer je prvo kolo uvek teže iz perspektive toga da se dugo nije igrala takmičarska utakmica, ali mi kao Zvezda imamo pravo samo da pružimo maksimum i obradujemo navijače rezultatom i igrom - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike