Lids zvao živu legendu Reala, on se zahvalio! Da li je ovo znak da Kralj ima spremnu zamenu za Anćelotija?

06.02.2023

21:34

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji legendarni napadač odlučio da ostane na klupi razvojnog tima madridskog velikana

Lids zvao živu legendu Reala, on se zahvalio! Da li je ovo znak da Kralj ima spremnu zamenu za Anćelotija?
Raul Gonzales i Zinedin Zidan - Copyright Profimedia

Lids je u potrazi za novim menadžerom. Pošto je engleski premijerligaš u ponedeljak objavio razlaz sa Džesijem Maršom, u medijima se ekspresno krenulo sa spekulacijama o njegovom nasledniku.

U prvi plan je iskočio španski trener na klupi Vest Broma Karlos Korberan, navijači su priželjkivali bivšeg menadžera Marsela Bijelsu, ali izgleda da su čelnici kluba otišli na potpuno drugu stranu.

Prema navodima španskog „Asa“, Lids je zakucao na vrata legendarnog napadača i nekadašnjeg kapitena madridskog Reala Raula Gonzalesa, koji je prema izvorima uticajnog lista odlučio da odbije primamljivu ponudu da debituje u ulozi trenera na najvećoj sceni.

„As“ piše kako Raulov dobar rad u Realovom razvojnom timu Kastilji nije prošao nezapaženo, ali da je mladi strateg u poslednjim satima, u saglasnosti sa Realom, odbio poziv sa Ostrva.

Posle ovih vesti samo se nameće kao pitanje, da li je Florentino Perez ovim potezom između redova poručio da Real već sada ima spremnog naslednika Karla Anćelotija, onog momenta kada iskusni italijanski stručnjak završi svoj drugi mandat na „Bernabeuu“?

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike