Liverpul prelomio – Salah može da se proda! Određena cena, već se javio prvi kandidat!

02.02.2023

22:02

0

Autor: A. Š.

Sjajni Egipćanin lako bi narednog leta mogao da pređe u večitog favorita za osvajanje Lige šampiona

Liverpul prelomio – Salah može da se proda! Određena cena, već se javio prvi kandidat!
Mohamed Salah - Copyright Profimedia

Egipatski superstar Mohamed Salah jedan je od simbola Liverpula poslednjih godina. Ipak, "Redsi" ove sezone žestoko posrću, u sivilo ekipe uklopio se i Salah, pa su sve glasnije spekulacije da su vlasnici kluba sa „Enfilda“ spremni da ga prodaju.

Italijanski „Kalčomerkato“ otišao je i korak dalje objavom da je Liverpul odredio cenu za reprezentativca Egipta, te da se ekspresno javio i prvi kupac. Navodno, Salah će moći da napusti „Enfild“ po ceni od 80 miliona evra, što je spreman da plati PSŽ.

„Redsima“ ove sezone ništa ne ide od ruke. Toliko da su pod veliki znak pitanja doveli i plasman u Ligu šampiona naredne takmičarske godine. Ukoliko se ne plasiraju u elitu, finansijski udarac na klupsku kasu neće biti baš mali, pa bi prodaja Salaha mogla donekle da ublaži situaciju i klubu donese neophodan mir u funkcionisanju.

Kako bilo, već sada se naslućuje da nas čeka još jedno ludo transfer leto. Da li će Salah posle šest godina, tokom kojih je odigrao 284 utakmice (173 gola, 70 asistencija) i osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA Kup, napustiti „Enfild“?

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike