Romantika se vraća na Karaburmu – OFK Beograd predstavio novo zvučno pojačanje!

31.01.2023

15:51

0

Autor: A. Š.

Iskusni fudbaler vratio se u klub iz kojeg je stigao i do dresa Crvene zvezde

Romantika se vraća na Karaburmu – OFK Beograd predstavio novo zvučno pojačanje!
Andrija Kaluđerović i Miloš Ninković - Copyright MN Press

Romantika se na velika vrata vraća na Karaburmu. OFK Beograd godinama tavori u nižim ligama srpskog fudbala, ali s dolaskom novog rukovodstva pojavili su se obrisi optimizma oko Omladinskog stadiona.

Kostadin Terzić i Andrej Mrkela zasukali su rukave kako bi formirali tim kadar da, za početak, izbori povratak u Prvu ligu Srbije, a posle angažovanja nekadašnjeg veziste Partizana Milana Smiljanića na red je došlo i zvučno pojačanje koje je u prošlosti nosilo dres Crvene zvezde.

Iskusni napadač Andrija Kaluđerović u utorak je predstavljen kao novi fudbaler OFK Beograda i nema nikakve dileme da će i te kako biti od koristi novom treneru Simu Kruniću u pokušaju da se ostvare zacrtani ciljevi.

Dobro nam došao svetski putniče. Andrija Kaluđerović se vratio u svoju kuću, na Omladinski stadion - stoji u kratkom saopštenju OFK Beograda.

Podsetimo, Kaluđerović iza sebe ima veoma živopisnu karijeru. Pored „romantičara“, Rada, Crvene zvezde i Vojvodine, iskusni napadač tresao je mreže i u Sloveniji (Olimpija), Litvaniji (Žalgiris), Kini, Španiji, Australiji, Švajcarskoj, Kataru, Uzbekistanu...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike