Terzić povratak OFK Beograda u Superligu preuzeo na sebe: Kostadin i Andrej su tu prohodali i moraju da pomognu!

22.12.2022

12:57

0

Najveće pojačanje biće porodica Babović

Terzić povratak OFK Beograda u Superligu preuzeo na sebe: Kostadin i Andrej su tu prohodali i moraju da pomognu!
Zvezdan Terzić - Copyright MN Press

Srpski velikan OFK Beograd već godinama kuburi i nosi se sa brojnim problemima dok pokušava da se vrati na staze stare slave. Nekada jugoslovenski velikan nalazio se pred gašenjem, a u poslednjem trenutku, u pomoć su priskočili bivši igrači i prijatelji ovog kluba.

Juče je potvrđeno da se Crvena zvezda uključila u proces oporavka kluba, a sada je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio plan oporavka kluba sa Karaburme.

- OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba - rekao je Terzić u izjavi za Informer i dodao:

- Najveće pojačanje će biti Stefan Babović, koji je bio igrač OFK Beograda, i njegov otac Milija Babović, koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka.

OFK Beograd trenutno nastupa u Trećoj ligi, a kako Terzić ističe, postoji petogodišnji plan povratka "romantičara" u Superligu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike