OFK Beograd uz Zvezdu kreće u bolje sutra! Izabrano novo rukovodstvo, sinovi Terzića i Mrkele dobili visoke funkcije!

21.12.2022

21:43

0

„Romantičari“ će imati saradnju sa crveno-belima, u upravi i bivši kapiten Partizana

OFK Beograd uz Zvezdu kreće u bolje sutra! Izabrano novo rukovodstvo, sinovi Terzića i Mrkele dobili visoke funkcije!
Kostadin Terzić (desno) - Copyright MN Press

Nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je danas za predsednika kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odučeno je danas na Skupštini kluba.

Novo rukovodstvo dolazi posle neuspele epizode uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i učiniće sve da se slavni klub, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrati u viši rang, a zatim i dodatno ojača i vrati se u elitno društvo srpskog fudbala.

Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu je kao generalni direktor Zvezdan Terzić, dugogodišnji kapiten i fukcioner OFK Beograda, a prema informacijama Tanjuga crveno-beli će i igrački pomoći OFK Beogradu.

Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača "romantičara". Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike