Vlahović nije povređen, već ima narav!? Juventus je sve režirao - Bivši fudbaler razotkrio šta se dešava u Torinu!

16.01.2023

09:31

0

Autor: A. S.

Srbin ne igra zbog odnosa sa klubom, smatra Espozito

Vlahović nije povređen, već ima narav!? Juventus je sve režirao - Bivši fudbaler razotkrio šta se dešava u Torinu!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Dušan Vlahović je poslednju utakmicu u dresu Juventusa odigrao u oktobru prošle godine, kada je došlo do povrede primicača. U međuvremenu je radio na oporavku, pa nastupio za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a po povratku u Torino, ponovo nije deo prvog tima.

I dalje trenira po drugačijem programu od saigrača, sve češće se govori o komplikaciji sa povredom, ali detalji nisu poznati.

Juventus je odigrao već tri utakmice, a srpskog napadača nema, pa se sada izvode i razne teorije.

Tako je nekadašnji italijanski fudbaler, Karmin Espozito, podelio teoriju da Vlahović uopšte nije povređen, već da je to izgovor koji se koristi kako bi se sakrio ozbiljan problem u odnosu između fudbalera i kluba.

- Problem sa povredom je veliki izgovor. Dušan ima narav, čak iako se pokazao kao odličan fudbaler. Juventus je, sa druge strane, uvek bio sposoban da sakrije ovakve probleme. Sve izgleda režirano - rekao je Espozito prilikom gostovanja na jednom radiju u Italiji.

Tom izjavom dodatno je podgrejao glasine da se Juve sprema da ga proda, a kao kandidati za dovođenje srpskog fudbalera istakli su se Arsenal i Bajern.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike