Legendarni napadač Trikolora ima "lud" predlog! Nudi se da igra za džabe, jer ga nešto "progoni"

25.01.2023

23:44

0

Autor: D. N.

U penziju je otišao pre dve godine

Legendarni napadač Trikolora ima "lud" predlog! Nudi se da igra za džabe, jer ga nešto "progoni"
Đibril Sise u dresu Francuske - Copyright MN Press

Krajnje neobičnu ideju ima Đibril Sise. Ovaj "penzioner" je profesionalni fudbal napustio pre dve godine, a sada bi se vratio. Razlog je postizanje 100. gola u francuskom fudbalu. Igrao je u ekipama Oksera, Marseja i Bastije postigao 96 pogodaka i sada želi još ta četiri.

I to ga i "progoni".

- Želeo sam da igram još dve godine, jer sam ja golgeter, prava devetka. Još četiri gola mi fali do 100 u Francuskoj. Ako postoji klub koji je zainteresovan, neka mi se javi, spreman sam da igram besplatno.

Osećam kao da nisam završio posao, nedostaju mi ta četiri gola. Znam da možda to nije presudno, ali živim sa tim svakog dana. Naravno da pričam o fudbalu sa ljudima i onda kada me neko pita da li se sećam nekog gola, kada čujem tu reč gol, onda se setim da mi četiri fale do 100. Zvuči ludo, znam, ali je to moja opsesija - objasnio je Sise prilikom gostovanja na francuskoj televiziji "Kanal plus".

Osim u Francuskoj igrao je i u inostranstvu. Spisak klubova je poduži, a na njemu su i Liverpul, Sanderlend, Panatinaikos, Lacio, Krasnodar, Iverdon. Karijeru je završio u američkom klubu Panatinaikos Čikago.

Za reprezentaciju Francuske je odigrao 41 utakmicu i dao devet golova. Najveći uspeh u karijeri mu je osvajanje Lige šampiona sa Liverpulom 2005. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike