Đibril slavio pobedu dok su se igrači Oksera borili da izvuku žive glave iz Sent Etjena (VIDEO)

30.05.2022

11:23

0

Autor: 24sedam

Jednu su bili ludi od sreće, drugi su želeli haos

Đibril slavio pobedu dok su se igrači Oksera borili da izvuku žive glave iz Sent Etjena (VIDEO)
đibril sise - Copyright Printscreen/Twitter

Bivši francuski reprezentativac Đibril Sise nije zaboravio odakle je krenuo da pravi igračku karijeru. Daleko od Francuske, na aerodromu ko zna gde, preko mobilnog telefona pratio je izvođenje penala u baraž duelu Sent Etjena i Oksera za popunu Lige 1.

Kada je Okser postigao gol kojim se posle deset godina vratio u elitu, Sise je počeo da slavi uspeh kluba sa kojim je 1998. godine potpisao prvi profesionalni ugovor.

Pre nego što je prešao u Liverpul, Sise je igrao za francuski klub šest godina, postigao je 89 golova i zabeležio pet asistencija na 167 nastupa. Sisea je dugo kroz karijeru vodio poznati srpski menadžer Ranko Stojić.

 

 

 

Inače, dok je on slavio na aerodromu, u Sent Etjenu se razvila prava drama na terenu. Ljuti navijači Sent Etjena utrčali su travnjak, želeći da linčuju igrače koji su se dali u beg. Prema svemu sudeći besna gomila nije uspela nijednog domaćeg fudbalera da se dokopa, ali su njihov put zasuli bakljama u usput povredili dvojicu igrača protivničke ekipe. Pomoć je ukazana još i četrnaestorici policajaca i 17 navijača.

 

 

 

Sent Etjen će naredne sezone igrati u drugoj ligi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike