"Rat" Benzeme i Dešana se nastavlja! Sada se umešao i agent, objavio je i snimke (FOTO)

27.12.2022

07:02

0

Autor: 24sedam

Napadač Real Madrida nije igrao na Mundijalu u Kataru, a objašnjenje je bila povreda

"Rat" Benzeme i Dešana se nastavlja! Sada se umešao i agent, objavio je i snimke (FOTO)
Karim Benzema - Copyright Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Francuska fudbalska reprezentacija Mundijal u Kataru je završila na drugom mestu, pošto je u finalu poražena od Argentine. U timu selektora Didijea Dešana nije bilo Karima Benzeme koji je i dalje jedna od glavnih tema u sportskim medijima.

Dešan je izostanak napadača Real Madrida i osvajača "Zlatne lopte" objašnjavao povredom, ali se sada u priču uključio i agent Karim Džaziri. Njegove reči su potpuno drugačije od Dešanovih.

- Ovo sam objavio, ali sam se prvo konsultovao sa trojicom specijalista koji su potvrdili dijagnozu. Benzema je mogao da bude spreman još od osmine finala da bude makar na klupi.

Zašto ste tako brzo tražili da ode? - napisao je Džaziri na društvenim mrežama, uz snimak nalaza Karima Benzeme, koji je "sklonjen" još i pre prve utakmice na šampionatu.

Prvo je Benzemi savetovano da miruje tri nedelje, ali se oporavio posle deset dana i bio spreman da se priključi "trikolorima". Onda je Dešan navodno rekao da ne mora ni da dolazi. Pojavila se i priča da će Benzema sa tribina gledati finale, ali se ni to nije dogodilo.

Kasnije se iskusni napadač oglašavao i na društvenim mrežama, a dodatno se spekulisalo da pojedini reprezentativci nisu želeli da i on bude u reprezentzaciji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike