Šok na Bernabeu! Luka Modrić pred promocijom u novom klubu - i to ne bilo kom!

24.01.2023

17:43

0

Autor: A. Š.

Hrvatski internacionalac neće da produži ugovor sa Realom, da li je ova ponuda razlog za to saznaćemo uskoro

Šok na Bernabeu! Luka Modrić pred promocijom u novom klubu - i to ne bilo kom!
Kristijano Ronaldo i Luka Modrić - Copyright Profimedia

U danu kada su navijači madridskog Reala dobili razlog da počnu da zamišljaju Džuda Belingema u dresu „kraljevskog kluba“, stižu im i šokantne vesti – Luka Modrić neće produžiti ugovor sa evropskim i španskim prvakom.

Španski novinar Manuel Moreno objavio je da će hrvatski reprezentativac na kraju sezone, pošto mu istekne ugovor, napustiti „Santijago Bernabeu“ posle 12 godina, a ubrzo je stigla prava bomba. Modrić ima zvaničnu ponudu Al Nasra koji bi uskoro mogao i zvanično da objavi kako Kristijanu Ronaldu stiže dobro poznato lice.

Luka i Kristijano su šest godina delili svlačionicu na „Bernabeuu“ pre nego što je Portugalac otišao u Juventus, a sada bi ponovo mogli da postanu saigrači u Saudijskoj Arabiji.

OZVANIČENJE U NAREDNIH NEKOLIKO SATI?

Tamnošnji portal „Okaz“, iz privatnih izvora, dobio je informaciju da je Al Nasr Modriću poslao dvoipogodišnji ugovor vredan više od 40 miliona evra, što je za igrača od 37 godina bez dileme ponuda koja se ne odbija. Isti izvor navodi, ali bez detalja, da su Saudijci dali Realu ponudu za otkup preostalog dela ugovora, a ukoliko dobiju pozitivan odgovor saradnja sa Lukom bi mogla da bude ozvaničena u narednih nekoliko sati.

Izvori „Okaza“ su uvereni da će hrvatski reprezentativac sigurno zadužiti opremu Al Nasra, pa dodaju da će, ukoliko mu Madriđani ne daju zeleno svetlo tokom januara, Modrić u Rijad stići narednog leta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike