Luka Modrić produžio ugovor sa Real Madridom!

08.06.2022

13:17

0

Sjajan prelazni rok za sada, bez obzira na "ispalu" veka

Luka Modrić produžio ugovor sa Real Madridom!
Luka Modrić i Florentino Perez - Copyright Twitter/realmadrid

Luka Modrić je produžio ugovor sa Real Madridom na još godinu dana!

Pošto je ove godine osvojio petu Ligu šampiona sa Real Madridom i treću titulu nacionalnog prvaka, došli su na red razgovori o produženju ugovora. Koji nisu dugo trajali, bez obzira što sjajni fudbaler u septembru puni 37 godina.

Štaviše, Španci pišu da su se Real i Modrić odavno dogovorili, a da se samo čekalo da odigra mečeve u Ligi nacija da bi se ugovor potpisao.

Luka i njegov tim su se sastali sa Florentinom Perezom, usledio je potpis ugovora, rukovanje i nastavak borbe.

- Zdravo, madridisti! Vrlo se radujem što ostajem u Real Madridu, što nastavljam da nosim ovaj dres. Imam i dalje isti entuzijazam i želju da pružam sve od sebe i pobeđujem. Hvala vam svima na ljubavi i… Hala Madrid! (Napred Madrid) – rekao je Modrić posle potpisivanja ugovora.

 

 

Toliko je bio srećan da je nastavio komunikaciju sa navijačima i putem svog Instagrama.

- Baš se radujem što nastavljam da igram za najbolji klub na svetu. Ovih 10 sezona su bile ispunjenje sna da nosim dres Real Madrida, ali nastavljam sa željom i entuzijazmom koje sam imao od prvog dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

To što ih je Kilijan Mbape "ispalio" u poslednji čas izgleda nije poremetilo Madriđane, koji za sada odrađuju sjajan prelazni rok. Prvo je došao Antonio Ridiger, onda je ugovoren Orelijen Čuameni, a sada je obezbeđen i sjajni Modrić, koji igra kao da je 10 godina mlađi.

Ovo produženje znači i da će Modrić provesti 11 godina noseći dres Real Madrida, što nije pošlo za rukom mnogima. Došao je u leto 2012. iz Totenhema i od tada je postao jedan od stubova nosilaca igre Reala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike