Oduzimanje bodova nije najgore po Juventus! Igrači sazvali sastanak, Vlahović se već pakuje!?

21.01.2023

09:01

0

Autor: A. S.

Teški dani pred velikim šampionom

Oduzimanje bodova nije najgore po Juventus! Igrači sazvali sastanak, Vlahović se već pakuje!?
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Dugo su istražitelji radili oko Juventusa i tražili dokaze za dugogodišnje malverzacije, a kada su konačno uhvaćeni u prevari, Fudbalski savez Italije, kaznio je Staru damu oduzimanjem 15 bodova.

Tako da se Juve već sada oprostio od pozicije koja vodi u Ligu šampiona, jer su sa trećeg mesta, pali na deobu 11. pa će u nastavku Serije A pokušati bar da se dokopaju Evrope.

Nije bilo dovoljno što su iz kluba otišli predsednik Andrea Anjeli i njegovi saradnici, koji su i bili uključeni u rad sa sumnjivim transferima.

A jutro nakon što je saopštena kazna koja trese Italiju i uopšte svet fudbala, tamošnji mediji su puni natpisa na temu koji igraći će napustiti klub u aktuelnoj situaciji.

Igračima nije dozvoljeno da se oglašavaju na pomenutu temu, ali su, kako prenose mediji, Leonardo Bonuči i Danilo zatražili hitan sastanak sa klubom.

Među prvima koga mediji vide da će napustiti Staru damu je Dušan Vlahović, koji je u Torino stigao pre godinu dana za oko 80 miliona evra. Ipak, kako o statusu Vlahovića, tako i ostalih igrača, znaće se više nakon pomenutog sastanka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike