Mesi sanja već mesec dana! Ludilo koje se nikada ne zaboravlja! (VIDEO)

19.01.2023

16:40

0

Autor: G. F.

Argentinac originalnom porukom oduševio sve navijače

Mesi sanja već mesec dana! Ludilo koje se nikada ne zaboravlja! (VIDEO)
Leo Mesi ljubi jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri - Copyright Profimedia

Titulu prvaka sveta u fudbalu Argentinci su i te kako umeli da proslave, a iako je od finala već prošlo dovoljno vremena, utisci se nisu slegli.

I dalje se u ovoj zemlji živi kao "na sedmom nebu". Sve muke se lakše podnose posle trijumfa Gaučosa nad Francuzima u Kataru.

Zvanično najbolji fudbaler Mundijala Lionel Mesi podelio je na društvenim mrežama originalnu poruku i još jednom pokazao kako mu osvajanje titule znači jednako mnogo kao i svakom Argentincu.

- Mesec je dana od najslađe stvari koja nam se ikada dogodila i ja i dalje ne verujem. U kakvom smo lepom ludilu živeli sve vreme i završili sa peharom koji smo svi toliko želeli - napisao je Mesi, pa nastavio:

- Očigledno, biti šampion čini da sve bude lepše, ali koliko je ovo bio lep mesec, koliko lepih uspomena imam i koliko mi toga nedostaje. Moji saigrači, dani provedeni sa njima, mečevi, razgovori, treninzi, naše glupiranje...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Osvrnuo se potom Mesi i na radost koju je Argentina osetila.

- Koliko je bilo lepo videti da moja porodica uživa u svakom danu i nezaboravnom iskustvu za sve nas. Koliko je bilo lepo ići na utakmice i videti "ludilo" ljudi na tribinama i u Argentini. Mnogo ti hvala, bože. Znao sam da ćeš mi to dati! Ono što nisam mogao da zamislim je sve što se dešavalo posle. Jednostavno nisam mogao da zamislim to "ludilo" koje smo doživeli tokom proslave. Dobro je, već mesec dana smo PRVACI SVETA - zaključio je Mesi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike