Šokantno pljuvanje po Mesiju vrha Barselone! On je pacov iz kanalizacije i hormonski patuljak, agent mu je nepismen, partner mu je diler!

13.01.2023

17:16

0

Autor: G. F.

Skandalozna prepiska advokata katalonskog kluba i tadašnjeg predsednika Žozepa Bartomeua

Šokantno pljuvanje po Mesiju vrha Barselone! On je pacov iz kanalizacije i hormonski patuljak, agent mu je nepismen, partner mu je diler!
Lionel Mesi - Copyright Profimedia

Veliki skandal drma Barselonu, španski i svetski fudbal, a tema je verovatno najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi.

Britanski Miror prenosi prepisku između advokata Barselone Romana Gomesa Pontija i tadašnjeg predsednika klubaĐozepa Mariu Bartomeua.

A prepiska je u najmanju ruku šokantna i ukoliko se pokaže kao verodostojna pokazaće svu istinu u odnosu Brselone i tada prve zvezde tima Mesija.

- Barti, ne možeš biti tako dobar sa tim pacovom iz kanalizacije. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je on odlučivao o transferima, novim ugovorima, sponzorima za sebe - navodno je advokat pisao predsedniku, pa onda još začinio celu stvar:

- Moraš da misliš i na Suarezov ugovor, na onaj Đordija Albe, a tu su i provizije za potpis Ansua Fatija i Mesijevog agenta, koji ne zna ni da čita, a partner mu je diler. Svi mi u klubu trpimo zbog tog hormonskog patuljka, koji može Barsi da zahvali što je uopšte živ!

Videćemo da li će Mesi reagovati na ove napise, a svakako će biti zanimljivo saznati i da li su zaista verodostojni i istiniti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike