Kažu da je žestoko izvređao Inter! Direktor Monce se baš ne seća šta je rekao posle šokantnog rezultata

09.01.2023

09:41

0

Autor: D. N.

Monca je do boda protiv Intera došla posle autogola Damfrisa u sudijskoj nadoknadi

Kažu da je žestoko izvređao Inter! Direktor Monce se baš ne seća šta je rekao posle šokantnog rezultata
Adrijano Galijani - Copyright Profimedia

Autogolom Denzela Damfrisa Monca je u utakmici sa Interom došla do velikog i iznenađujućeg boda. Osim o rezultatu nakon meča u Monci se pričalo i o reakciji potpredsednika i direktora Adrijana Galijanija koji je dugo bio visoki funkcioner Milana. Navodno, bilo je i ružnih reči na račun "neroazura".

- Ne sećam se šta sam rekao, bio sam u transu. Ali želim da se zna da nije bilo ničega protiv Intera u mojim rečima. Uvak sam imao dobre odnose sa (funkcionerima Intera, prim. aut) Bepeom Marotom i Pjerom Ausilijom.

 

 

Morate da shvatite nešto. U početku, kada smo kupili klub dolazilo je po 200 ljudi da nas gleda. Sada samo ugostili Inter pred 14.000. Kada smo odigrali nerešeno u subotu, mislio sam da sanjam. Normalno je i da sam pričao sa predsednikom Silviom Berluskonijem - kazao je 78-godišnji Galijani koji je čak 31 godinu sa Berluskonijem vodio Milan.

Tada su "rosoneri" bili u zenitu.

Galijani je u izjavi za Korijere dela Sera opisao dodatno kako se osećao kada je u trećem minutu sudijske nadoknade na semaforu bilo 2:2.

- Slavio sam kao dete koje je pre 70 godina otišlo sa majkom na stadion da gleda Moncu. I posle 110 godina postojanja, kada se protiv Intera izjednači u nadoknadi, naravno da ću da poludim od sreće - rekao je Galijani.

Posle ovog meča Monca je na 15. mestu tabele Serije A, sa 18 bodova iz 17 mečeva. Inter je četvrti sa 34.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike