De Paul se smučio Atletiku, rado bi ga prodali već sad, zna se i gde, ali postoji jedan veliki problem...

07.01.2023

17:06

0

Argentinac konstantno krši disciplinu, Simeone ne želi više da ga toleriše

De Paul se smučio Atletiku, rado bi ga prodali već sad, zna se i gde, ali postoji jedan veliki problem...
Rodrigo De Paul u dresu Argentine - Copyright Profimedia

Dijego Simeone ne trpi ne disciplinu. Nakon što su se pojavile informacije da Žoao Feliks po svaku cenu želi da pobegne od trenera, sada je isplivala priča da Atletiko Madrid želi da "šutne" Rodriga De Paula!

Argentinac je osvojio Svetsko prvenstvo, doneo radost celoj naciji, pa i svom zemljaku Simeoneu, ali to ne znači da će "Čolo" da toleriše nove ekscese. Pre samo tri meseca bio je u problemima jer je pobegao na žurku u Majami, a sada je sebi našao nove razloge da slavi.

Razlog je doduše dobar, ali De Paul nije prestajao da slavi i slavi, pa je zakasnio sa povratkom u Madrid i još se vratio povređen, tako da je i sada propustio nekoliko utakmica. U Madridu niko ne želi da trpi njegovo ponašanje, pogotovo jer je prošle godine zapostavio klub zbog reprezentacije.

Istina, prošle godine je imao dosta dobrih rola, ali tada je igrao sa Luisom Suarezom, koga više nema u Atletiku, tako da nema ni neku podršku među saigračima. On je na podršku navikao, jer je jako blizak sa Lionelom Mesijem, tako da niko u reprezentaciji Argentine ne sme ništa da mu kaže.

Znaju u Atletiku, naravno, da se sve ovo da ispraviti, ali je pitanje koliko će da ga čekaju. "Jorgandžije" imaju problema sa postavom, samo 19 igrača je na spisku, tako da trenutno vagaju da li da ga prodaju u januaru, ili da probaju da ga osposobe u borbi za titulu i kup, pa da ga prodaju na leto.

A gde bi ga prodali?

U Italiju, naravno. Promenljiva forma u Atletiku nije mu oborila cenu u Seriji A. Svi pamte pet sezona u Udinezeu, a Juventus i Milan su već "pustili pipke" i pomno prate situaciju. Ipak, problem je to što na "Čizmi" više nema para kao nekad, pa je teško pomisliti da će neko ovog januara dati 40 miliona evra, kolika je trenutno tržišna cena ovog centralnog veznog igrača.

Zato će verovatnije Atletiko sačekati leto i tada probati da povrati 36 miliona evra koje je leta 2021. dao za Argentinca, a do tad će probati da iz njega izvuče maksimum.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike