Svađa sa Simeoneom ga skupo košta: Atletiko Feliksa šalje na pozajmicu, kazna ili nagrada za Portugalca?

08.01.2023

07:19

0

Nije se naigrao u Madridu, London je nova prilika

Svađa sa Simeoneom ga skupo košta: Atletiko Feliksa šalje na pozajmicu, kazna ili nagrada za Portugalca?
Žoao Feliks - Copyright Profimedia

Nova godina donosi nam i promene na fudbalskoj mapi, pa tako prvih dana 2023. godine, pljušte transferi, pregovori i spekualcije.

Britanski Mirror je došao do saznanja da bi fudbaler Atletiko Madrida i portugalski reprezentativac Žoao Feliks mogao do kraja sezone da igra na pozajmici u londonskom Arsenalu.

Prema njihovim informacijama, londonski klub je raspoložen da iskešira 13 miliona fundi za šestomesećnu pozajmicu.

23-godišnji ofanzivni fudbaler je u Atletiko stigao 2019. godine kao jedan od najvećih talenata Evrope iz portugalske Benfike i to za ogromnih 127 miliona evra.

Međutim, u ekipi iz Madrida se nije najbolje uklopio. Dobijao je malu minutažu i nije prikazivao partije koje su se od njega očekivale. Do sada je nastupio na 139 utakmica i postigao 34 gola.

Ipak, deluje da bi ga pozajmice ipak koštao nedavni sukob sa trenerom Dijegom Simeoneom, koji želi da do kraja zimskog prelaznog roka proda portugalskog fudbalera ili da ga pošalje na pozajmicu u neki drugi klub.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta smatra da bi Feliks bio idealno pojačanje za londonski klub, koji se bori za titulu u Premijer ligi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike