Mendeš žestoko pritiska Atletiko da puste Feliksa u Englesku: Večera od 45 minuta više ličila na svađu nego na poslovni sastanak

06.01.2023

09:31

0

Feliks neće više da bude u Atletiku, a ni oni ga ne što ne žele. Superagent ima rešenje

Mendeš žestoko pritiska Atletiko da puste Feliksa u Englesku: Večera od 45 minuta više ličila na svađu nego na poslovni sastanak
Žoao Feliks - Copyright Profimedia

Iako je Žorž Mendeš ostao bez Kristijana Ronalda, i dalje važi za jednog od najmoćnijih agenata na svetu. Sada je svoj uticaj iskoristio da pritisne Atletiko Madrid da što pre pusti Žoaa Feliksa u Mančester junajted.

Nije tajna da Erik ten Hag želi u ovom prelaznom roku da dovede pojačanja, posebno u napadu, jer je tokom mundijalske pauze ostao bez Kristijana Ronalda.

Sada španski i engleski mediji simultano pišu da je Mendeš boravio u Madridu, gde je imao večeru sa izvršnim direktorom Atletika, Migelom Anhelom Hilom. Prema navodima "insajdera", večera od 45 minuta više je ličila na svađu i obračun, nego na poslovni sastanak.

Portugalski napadač je nezadovoljan u Madridu, Mendeš ga želi u Junajtedu. Feliks navodno takođe pritiska svog menadžera, govoreći mu "iznova i iznova" koliko je nezadovoljan u Atletiku zbog sukoba karaktera sa trenerom Dijegom Simeoneom, koji takođe pokušava da ga se reši.

Feliks ima 23 godine, a od septembra je samo jednom bio u startnoj postavi, dok u sredu u meču kupa protiv Ovijeda (2:0) nije bio ni u protokolu…

Junajted pomno prati situaciju i sada je krenuo u akciju, ponudivši Atletiku 3,5 miliona funti (oko 4 miliona evra) i da do kraja sezone plaća plate Feliksu.

Sada se čeka rezultat "okršaja" u madridskom restoranu, jer očevici kažu da su Mendeš i Hil zajedno izašli sa večere.

Pošto nismo bili tamo, možemo samo da nagađamo oko čega su se sporili, ali možemo kvalitetno da nagađamo: novac.

Atletiko navodno traži oko 11 miliona funti (oko 12,5 miliona evra) da bi pustio Feliksa na pozajmicu.

A sve to su smešne sume kada se ima u vidu da je Atletiko 2019. platio Feliksa Benfiki 114 miliona funti (oko 130 miliona evra)! To ga je učinilo najskupljim tinejdžerom u istoriji fudbala. Odigrao je 130 mečeva za Madriđane u svim takmičenjima i postigao 34 gola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike