Al Nasr naciljao još jednog kapitalca! Posle Ronalda kreće po najskupljeg fudbalera u istoriji Reala!

07.01.2023

09:56

0

Autor: A. Š.

Prebogati Saudijci žele da iskoriste momentum kako bi aktivirali još jednu transfer bombu

Al Nasr naciljao još jednog kapitalca! Posle Ronalda kreće po najskupljeg fudbalera u istoriji Reala!
Eden Azar - Copyright Profimedia

Dolazak Kristijana Ronalda možda ne bude jedina transfer bomba Al Nasra ove zime. Tek što su pre nekoliko dana promovisali jednog od najboljih fudbalera svih vremena, prebogati Saudijci žele da iskoriste momentum kako bi ulovili još jednog kapitalca.

Kako javlja španski stručnjak za transfere Santi Aouna čelnici Al Nasra naciljali su najskupljeg fudbalera u istoriji madridskog Reala Edena Azara!

Podsetimo, madridski klub je pre tri godine platio belgijskog reprezentativca 115 miliona evra Čelsiju, ali sjajni ofanzivac na "Santijago Bernabeuu" nikada nije uspeo da dohvati formu koja ga je zauvek upisala u istoriju "kraljevskog kluba".

Zbog toga bi odlazak kod Kristijana Ronalda mogao da bude jedan od logičnijih poteza, s obzirom na to da ulazi u finiš karijere i hvata možda i poslednji voz za još jedan unosan ugovor, koji u Evropi teško može dobiti imajući u vidu ne baš slavan period u Madridu. Takođe, u Al Nasru ga ćeka i trener Rudi Garsija za kojeg ga vežu najlepše uspomene iz zajedničog vremena u Lilu.

Kada se sve stavi na papir, Azarov potvrdni odgovor na eventualni poziv Saudijaca deluje kao sasvim razumljiv potez, a verovatno ni Real ne bi imao ništa protiv da malo rastereti budžet za plate odlaskom igrača koji trenutno, prema specijalizovanom portalu Transfermarket, vredi "samo" 7.5 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike