Mediji ga smenjuju, ali on ne mari! Koliko samo optimizma ima Lampard!

05.01.2023

19:20

0

Autor: 24sedam

Everton je u zoni ispadanja, ali menadžer veruje u bolje dane

Mediji ga smenjuju, ali on ne mari! Koliko samo optimizma ima Lampard!
Frenk Lampard - Copyright Tanjug/AP/Michael Regan

Iako su ga u Engleskoj već "smenili" menadžer Evertona Frenk Lampard je "spreman za nove izazove".

Premijerligaš iz Liverpula je posle serije loših rezultata u Premijer ligi pao na 18. mesto na tabeli Premijer lige sa samo 15 bodova.

"Karamele" su pre dva dana na svom terenu poražene od Brajtona rezultatom 4:1. Britanski mediji navode da se Lampard nalazi pod ozbiljnim pritiskom posle poraza od Brajtona i dodaju da će dobiti otkaz ako klub ne krene sa boljim rezultatima u nastavku sezone.

- Imali smo razgovor, uprava i ja. Zapravo mi ne trebaju uveravanja. Dolazim na posao da pokušavam da se popravim svakog dana, da popravim sebe, tim i sve, tako da ne tražim bilo kakva uveravanja. Došao sam ovde pre skoro godinu dana i mnogi navijači Evertona su osećali da klub tada ide ka ispadanju. To je moj iskren osećaj.

Upravo smo skliznuli u zonu ispadanja, ali to nije moja glavna briga. Ako pobedimo u sledećoj ligaškoj utakmici, menjaju se stvari - izjavio je Lampard i dodao da uživa u radu pod pritiskom.

- Tamo gde su došli izazovi, prihvatio sam ih i zaista sam uživao u njima. Uživam da radim za ovaj klub i to je prava čast za mene. Ja sam veliki čovek koji radi za veliki klub i nastaviću to da radim.

Možemo da kontrolišemo samo ono što možemo da kontrolišemo, tako da želimo da igramo dobro i da pokažemo nastupe sa pravom radnom etikom i strašću. Uvek sam to govorio jer to uvek zapali navijače na pravi način. To je naša odgovornost - zaključio je Lampard.

U narednom kolu, Everton će biti domaćin Sautemptonu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike