Lampard je bivši samo mu još nisu javili! Na klupu Evertona stiže velika zvezda Mančester junajteda!

05.01.2023

15:50

0

Autor: G. F.

Bivši fudbaler Crvenih đavola karijeru je počeo u klubu sa Gudison parka

Lampard je bivši samo mu još nisu javili! Na klupu Evertona stiže velika zvezda Mančester junajteda!
Frenk Lampard - Copyright Profimedia

Loši rezultati i trenutno 18. mesto u Premijer ligi koštaće posla menadžera Evertona Frenka Lamparda, piše britanski San!

Samo 18 bodova u 15 odigranih kola daleko su od želja i očekivanja navijača i čelnika kluba sa Gudison parka, pa je, posle debakla kod kuće u duelu sa Brajtonom (1:4) sve spremno za promenu menadžera.

Kako se navodi dobiće Lampard još jednu, možda i neku više šansu, ali su mu dani najverovatnije odbrojani. Čak se zna i ko će ga naslediti i pokušati da spasi klub ispadanja u Čempionšip.

 

 

Prva želja vlasnika Evertona Farhada Moširija je legenda engleskog fudbala i Mančester junajteda, čovek koji je karijeru počeo baš među Karamelama, Vejn Runi.

Od 2002. do 2004. nosio je dres Evertona, a zatim 13 sezona bio Crveni đavo. Na Gudison se vratio u sezoni 2017/18 i ima status legende i ovog kluba.

Tanjug/Aleksandra Szmigiel/Pool Photo via AP, File
Vejn Runi

Što se tiče menadžerske karijere od 2020. do 2022. vodio je Derbi kaunti, a zatim je preuzeo D.C. junajted čiji je i dalje aktuelni trener.

Kao potencijalni kandidati za novog menadžera Evertona pominju se i bivši selektor Belgije Roberto Martinez i nekadašnji menadžer Barnlija Šon Dajč.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike