Da na leto budemo jači, bek i špic prioritet! Mrkela pokušao da vrati bivše igrače, ali...

04.01.2023

15:21

0

U Zvezdi prave planove za novu sezonu

Da na leto budemo jači, bek i špic prioritet! Mrkela pokušao da vrati bivše igrače, ali...
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas i odradili prvi trening u 2023. godini. Miloš Milojević je pozvao igrače kojima veruje i sa kojima će na proleće igrati za šestu titulu Superlige Srbije.

Crveno-beli su sačuvali okosnicu tima, i uz novog-starog igrača, Uroša Spajića, sa visokim ambicijama pristupaju pripremama.

Direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela nakon današnjeg okupljanja, govorio je o zimskom prelaznom roku i naveo da su u planu nekoliko pojačanja. Međutim, nije izvesno koliko će ih biti tokom zime, a ko ipak stiže na leto.

- Radimo non-stop na prelaznom roku. Želimo da podmladimo i ubrzamo ekipu. Sve je usmereno ka letnjem prelaznom roku. Do sada su već potpisali Uroš Spajić i Lazar Nikolić. Cilj nam je da na leto budemo jači - rekao je Mitar Mrkela, prenosi Mozzart sport i ponovio na kojim pozicijama su pojačanja neophodna:

- Pozicije desnog beka i špica su prioritet. Pronaći ćemo kvalitetno rešenje. Prioritet su nekada i naši igrači.

Potom je otkrio da je razgovarao sa nekadašnjim igračima Zvezde, Filipom Đuričićem i Mladenovićem, ali da nije bilo želje da se saradnja ponovi.

- Sa Filipom Đuričićem sam jednom pričao - nije želeo da se vrati. Sa Filipom Mladenovicem sam dva puta pričao - nije želeo da se vrati - zaključio je Mrkela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike