Mihajlovićev zet: Ovaj dan tebi posvećujem, Siniša! U mom rodnom gradu, na tvom stadionu ...

27.12.2022

11:57

0

Autor: D. P.

Alesandro Voljako odigrao svoj stoti meč u karijeri u dresu Đenove protiv Barija u kojem je počeo da igra fudbal

Mihajlovićev zet: Ovaj dan tebi posvećujem, Siniša! U mom rodnom gradu, na tvom stadionu ...
Copyright Profimedia

Zet Siniše Mihajlovića i fudbaler Đenove Alesandro Voljako odigrao je sinoć 100. meč kao profesionalac u trijumfu njegove ekipe 2.1 u gostima protiv Barija na stadionu "Sveti Nikola".

Voljako, koji je 1998. godine rođen u Bariju, posetu svom gradu i bivšem klubu posvetio je tragično preminulom tastu, koji je baš na tom stadionu doživeo sa Crvenom zvezdom najsjajnije trenutke igračke karijere.

- Ovu malu prekretnicu posvećujem svojoj porodici, svojim prijateljima, ali pre svega tebi Siniša, na stadionu gde si osvojio Kup evropskih šampione, na stadionu o kome sam sanjao kao dete. Ispred svog grada, u tako posebnoj utakmici, moj 100. nastup kao profesionalac. Put se nastavlja, ima još mnogo ciljeva za osvajanje. Uvek ćeš biti moj ratnik uz mene kao i svi ljudi koji me vole - napisao je Voljako.

 

 

Voljako je u braku sa mlađom Mihajlovićevom naslednicom Virdžinijom, sa kojom ima ćerku.Voljako trenutno igra za Đenovu, koja namerava da se vrati u Seriju A. On je od odlaska iz rodnog grada omladinski staž završio na akademiji Juventusa i bio je kapiten mlade reprezentacije Italije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike