Zenga otkrio šta mu je Mihajlović rekao prilikom poslednjeg susreta

26.12.2022

13:39

0

Autor: D. P.

Bivši trener Crvene zvezde ispričao italijanskoj tv stanici kakak je odnos imao sa Sinišom Mihajlovićem

Zenga otkrio šta mu je Mihajlović rekao prilikom poslednjeg susreta
Copyright profimedia

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga jedan je od mnogih koji se teško mire s gubitkom Siniše Mihajlovića.

Dvojica asova igrali su zajedno u Sampdoriji i tu ga je Srbin prihvatio kao starijeg brata, a njihov odnos se samo učvrstio tokom sledećih decenija u kojima im je i Crvena zvezda postala na neki način zajednička strast.

Zenga je otkrio i šta mu je rekao Mihajlović pred smrt, a poslednji put su se sreli u Rimu na promociji knjige Zdeneka Zemana, još jednog bivšeg trenera crveno-belih.

- Nas dvojica smo kao dva brata. Znamo da volimo. Igrali smo zajedno. Trenirao si Crvenu zvezdu i pobedio. Nadam se da ćeš pre ili kasnije naći novi tim - bile su Mihajlovićeve reči Zengi, koji je sve ovo ispričao u mikrofon Skaj Sporta.

- Uvek me je zvao svojim starijim bratom - rekao je bivši trener Crvene zvezde:

- Sa Sinišom je oduvek bio bratski odnos. Zvali smo se "brate" baš kako se na srpskom kaže, i to je zaista značilo "braća". Kada sam trenirao Crvenu zvezdu u Beogradu, pomogao mi je na neopisiv način. Da ga sada imam ispred sebe, rekao bih: "Sini, znaš li šta se dešava? Kažu ti da si lud, ali ti kažu jer nemaju hrabrosti da rade to što radiš. Pravi prijatelj, pravi brat. Plačem kao beba jer kao da mi je nešto oduzeto. Uvek se borio i ignorisao bolest, video sam ga pre 15 dana na predstavljanju Zemanove knjige i delovao je dobro. Život je zaista glup - rekao je Zenga za Skaj Sport Italiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike