Oštar demanti Voždovca! Nismo pregovarali sa inostranim trenerom!

24.12.2022

20:30

0

Autor: 24sedam

Zmajevi tvrde da nisu tačne reči estonskog stručnjaka

Oštar demanti Voždovca! Nismo pregovarali sa inostranim trenerom!
Fudbaleri Voždovca - Copyright MN Press

Čelnici Voždovca su demantovali estonskog trenera Vladimira Vasiljeva. Pošto je izjavio da je postojala mogućnost saradnje, beogradski klub je odbacio ove navode.

- Gospodin Vasiljev letos jeste bio gost Voždovca i pre svega člana stručnog štaba, Marka Savića, sa kojim je sarađivao u Levadiji, ali nije bilo ni reči o pregovodima o saradnji - objašnjeno je na sajtu "zmajeva", a izjavu je dao i sportski direktor kluba, Bojan Leontijević.

- Fudbalski klub Voždovac nikada nije pregovarao sa Vladimirom Vasiljevim! Jedini izbor na poziciji šefa stručnog štaba u avgustu bio je Nikola Puača sa kojim je saradnja i dogovorena, a i dalje traje na obostrano zadovoljstvo.

Puača i njegov tim rade odličan posao, što i rezultati govore. Saradnja sa stranim trenerima nije u skladu sa planovima i filozofijom Voždovca, kao i svih nas koji klubom rukovodimo - naglasio je Leontijević.

Za klupski sajt navode potvrđuje i doskorašnji generalni direktor kluba, Miloš Mirković, koji je u avgustu u ime uprave FK Voždovac i dogovorio saradnju sa Nikolom Puačom i Markom Savićem kao trenerskim tandemom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike