Zmajevi u radosti čekaju Partizan! Puača proverava nivo ekipe

08.10.2022

10:43

0

Crno-beli na krovu gostuju u nedelju

Zmajevi u radosti čekaju Partizan! Puača proverava nivo ekipe
Fudbaleri Voždovca - Copyright MN Press

Fudbaleri Voždovca u 14. kolu Superlige, na Krovu, dočekuju ekipu Partizana, a trener domaćeg tima, Nikola Puača, istakao je da neće menjati model igre i ambicije u utakmici protiv crno-belih.

Mladi strateg smatra da će predstojeći prvenstveni duel biti prilika da uoči na kom nivou se nalazi njegova ekipa.

- Pre svega, čestitke Partizanu i kolegi Petriću na pobedi u Nemačkoj (u Ligi konferencija). Radujemo se ovakvim utakmicama poput meča s crno-belima, jer možemo da vidimo na kom smo trenutno nivou kao ekipa i u odnosu na ono gde želimo da budemo. Ne menjamo naše takmičarske ambicije i model igre bez obzira na protivnika, tako će biti i sada - kazao je Puača.

Meč između Zmajeva i Partizana igraće se u nedelju od 19.30.

- Imaju veliki igrački kadar, sa kvalitetnim fudbalerima i u kakvom god sastavu da izađu u nedelju, biće veliki izazov za nas. Očekuje nas težak posao, da u jednom takvom odnosu snaga dođemo do zadovoljavajućeg rezultata.

Pred nedelji meč, Puača je istakao da Miloš Pantović nema pravo nastupa, kao i da je neizvestan nastup nekolicine igrača.

- Ozbiljan smo klub, naša igra ne zavisi od izostanka jednog ili više pojedinaca. Verujem u sve igrače, svi imaju isti tretman i siguran sam da ko god dobije priliku da igra u nedelju, da će je iskoristiti na najbolji način - istakao je trener Voždovca.

Ulaznice za utakmicu prodavaće se u subotu od 10 do 22 časa na prodajnom mestu Tiketlajna u Tržnom centru Stadion. Na dan utakmice, od 10 časova do početka, karte će moći da se kupe na biletarnici.

Dostupne će biti ulaznice za zapadnu tribinu po ceni od 600 dinara, dok su ulaznice za jug ustupljene fudbalskom klubu Partizan i njihovim simpatizerima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike