Mančester siti pazario u Srbiji! Superligaš potvrdio transfer!

22.12.2022

21:06

0

Autor: 24sedam

Igraće na pozajmici u Belgiji, za početak

Mančester siti pazario u Srbiji! Superligaš potvrdio transfer!
Đorđe Gordić - Copyright MN Press

Lučanska Mladost je definitivno prodala Đorđa Gordića Mančester sitiju. Da je mladi fudbaler potpisao ugovor sa "Građanima" potvrdili su iz kluba i dodali da će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u Belgijskom Lomelu. Nije saopšteno kolika je vrednost transfera, ali se spekuliše da je oko dva miliona evra.

Ova vest objavljena je na početku zimskih priprema Lučanaca, koji su uoči nastavka sezone na 12. mestu, sa 18 bodova iz 19 utakmica.

U borbi za opstanak u društvu najboljih angažovana su četiri pojačanja, Stefan Živković, Aleksandar Varjačić, Miroslav Maričić i Nenad Adamović, a klub su uz Gordića napustili Miloš Ostojić, David Dunđerski i Filip Babić.

- Od 20. decembra do 12. januara ćemo raditi u našem Sportskom centru, ako nam to dozvole vremenski uslovi. U uvodnom delu priprema akcenat ćemo staviti na fizičku pripremu i otklanjanje nedostataka koje smo analizirali u ovoj pauzi. Želimo i da novajlije upoznamo sa našim načinom rada i da ih što bolje pripremimo za ono što nas čeka u drugom delu priprema kada 12. januara odlazimo u Antaliju.

U Turskoj već imamo zakazanih pet prijateljskih utakmica koje će nam koristiti da se što bolje pripremimo za prolećni deo prvenstva - rekao je šef stručnog štaba Dragiša Žunić, a veliki rad i borbu najavio je i najbolji strelac u istoriji srpskog superligaškog fudbala, Milan Bojović.

- Pauzu smo iskoristili da napunimo baterije, a pomalo smo održavali i fizičku spremu. Daćemo sve od sebe da se dobro pripremimo, jer znamo šta nas očekuje u drugom delu sezone. Doveli smo par pojačanja i uz okosnicu ekipe koja je ostala verujem da ćemo ispuniti ciljeve.

Početak prolećnog dela šampionata zakazan je za prvi februarski vikend kada će biti odigrani mečevi 20. kola.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike