Žao mi je Mesija, ali odbranićemo titulu! Partizanov Francuz ubeđen u trijumf njegovog tima u spektakularnom finalu

18.12.2022

06:10

0

"Previše smo dobri, nemamo mana", kaže Matijas Lesor

Žao mi je Mesija, ali odbranićemo titulu! Partizanov Francuz ubeđen u trijumf njegovog tima u spektakularnom finalu
Matijas Lesor, ilustracija - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez/MN Press

Još jedna utakmica i kraj Svetskog prvenstva u Kataru. Poslednji tango Lionela Mesija ili ćemo gledati prvu odbranu titule posle 60 godina?

Iako će veći deo sveta navijati za Argentinu zbog Lionela Mesija, kome je ovo finale poslednji reprezentativni meč, i Francuska će imati svoje navijače, od kojih su neki i u Beogradu.

Među njima je i košarkaš Partizana Matijas Lesor, Francuz sa Martinika, koji, kao i svi, gleda sve što može u finalu. Pošto crno-beli igraju u ponedeljak, srčani centar će moći da gleda finale.

- Gledao sam sve utakmice koje sam mogao, to je moja zemlja. Možemo da ispišemo istoriju osvajanjem uzastopnih svetskih prvenstava, posle 60 godina (Brazil 1958. i 1962) – kaže Lesor, koji hladnokrvno i maltene usput demonstrira i poznavanje istorije fudbala.

A prognoza?

- Stvarno verujem da smo najbolji tim na svetu, ovaj ekipa nema slabosti. Povređeno nam je možda osam sjajnih igrača, osvajač zlatne lopte je povređen, sve to pokazuje koliko nam je dobar tim u fudbalu. Zato verujem da ćemo pobediti. Žao mi je Mesija, ali osvajamo – kaže Lesor uz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike