Zlatanovo šokantno otkriće najbolji je primer košmara na Teatru snova! Nisam mogao da verujem da su mi to uradili!

19.08.2022

15:51

0

Autor: 24sedam

Legendarni napadač ogolio stanje u Mančester junajtedu

Zlatanovo šokantno otkriće najbolji je primer košmara na Teatru snova! Nisam mogao da verujem da su mi to uradili!
profimedia-0327817303 - Copyright Profimedia

Mnogi navijači širom sveta će među prvima nabrojati Mančester junajted kada ih upitate koji su po njihovom mišljenju najveći fudbalski klubovi na planeti. Na prvi pogled zaista tako i deluje, međutim od dolaska porodice Glejzer na čelo „đavola“ Old Traford se pretvorio u Teatar košmara… Rezultatskog, poslovnog, ma u skoro svakom segmentu koji jedan sportski kolektiv okružuje…

Nije mali broj onih koji se godinama unazad pitaju šta se to dešava sa jednim od najlegendarnijih klubova iz kolevke fudbala, a otkriće nekadašnjeg napadača Mančestera Zlatana Ibrahimovića možda će vam i najbolje posvedočiti o trenutnom stanju na kultnom stadionu.

- Svi misle da je Junajted vrhunski klub, jedan od najbogatijih i najmoćnijih na svetu. Spolja je to i meni tako izgledalo, ali kada sam došao tamo otkrio sam mali, zatvoreni mentalitet – rekao je Ibra, pre nego što je otkrio zaista neverovatna detalj.

- Bio sam u hotelu pred utakmicu i ožedneo sam. Poslužio sam se iz mini bara voćnim sokom. Posle utakmice smo otišli kući, a zatim mi je stigla poruka da sam trošio novac. Obično ne obraćam pažnju, tek na kraju vidim šta sam zaradio, a šta potrošio, ali tog trenutka sam, ne znam zašto, bio znatiželjan. Shvatio sam da su mi skinuli funtu od mesečne plate.

Legendarni golgeter koji je na Old Trafordu igrao od 2016. do 2018. godine i na 53 utakmice postigao 29 golova nije krio šok.

- Pozvao sam tim menadžera. Pitao sam ga zašto mi je skinuta funta od plate. Rekao mi je da je to zbog soka koji sam popio. Nisam mogao da verujem. Rekao mi je da ovde, ako nešto želiš da popiješ, to lično i platiš. Dobro, ali nisam ja tražio da budemo u hotelu, niti sam bio na odmoru. To mi je bilo radno mesto, bio sam tu zbog Mančestera. Moram nešto da popijem ako sam žedan, ne želim dehidriran da izađem na teren – kazao je Zlatan Ibrahimović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike