Da li je ovo Zvezdina šansa? Đorđe Despotović traži novi klub!

22.08.2022

19:00

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač rešio da napusti Arsenal iz Tule

Da li je ovo Zvezdina šansa? Đorđe Despotović traži novi klub!
Đorđe Despotović - Copyright Profimedia

Sve misli odgovornih na stadionu „Rajko Mitić“ usmerene su na sutrašnji revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija iz Haife, od čijeg ishoda će umnogome zavisiti finiš letnje fudbalske pijace u Ljutice Bogdana.

Ukoliko izabrnici Dejana Stankovića u utorak uveče (21.00, TV Arena sport Premium1) uspeju da nadoknade i prestignu gol zaostatka iz prvog meča i plasiraju se u grupnu fazu elitnog takmičenja izvesno je da će Zvezdini rukovodioci posegnuti za još kojim pojačanjem, a jedno od njih mogao bi možda da bude i Đorđe Despotović.

Iskusni srpski napadač bacio se u potragu za novim klubom. Otkrio je to i Guram Adžoev, čelnik Arsenala iz Tule čiji je dres potencijalni reprezentativac Orlova nosio od februara ove godine.

- Đorđe traži tim. On je skup igrač, nismo u mogućnosti da mu platimo ugovor koji traži. On je dobar momak, trenira sa prvim timom Arsenala. Biće s njim sve uredu – kazao je Adžoev za ruske medije.

Podsetimo, Milan Pavkov je nedavno Topčidersko brdo zamenio Saudijskom Arabijom, sve češće priča se da bi na izlazna vrata „Marakane“ mogao da prođe i Ohi, čime bi se otvorilo mesto za angažovanje novog napadača.

Despotović se i zimus stidljivo povezivao sa srpskim šampionom. Ipak, posle rastanka sa Rubinom u kojem je ostavio sjajan utisak, Despotović je karijeru nastavio u Rusiji kod bivšeg trenera Zvezde Miodraga Božovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike