Jedan od najžešćih kritičara Vučelića sada radi za njega: Partizan se ne odbija!

14.12.2022

16:26

0

Milivoje Ćirković prihvatio poziv Ivice Kralja i odmah dobio zaduženja

Jedan od najžešćih kritičara Vučelića sada radi za njega: Partizan se ne odbija!
Ivica Kralj i Milivoje Ćirković - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Milivoje Ćirković je legenda Partizana, a najpoznatiji je po ključnom penalu protiv Njukasla 2003. godine, kada su crno-beli izborili plasman u ovakvu Ligu šampiona prvi put.

Poslednjih godina je jedan od najžešćih kritičara rada predsednika Partizana Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazure, ali je od danas zvanično zaposlen u Partizanu na poziciji skauta, koja je crno-belima veoma važna.

- Osećanja prema Partizanu se nikad nisu ni promenila, ona uvek ostaju ista, od prvog dana kada sam došao u klub, a to je bilo 1994. godine, do dan danas su ista. Partizan je moj klub, klub u kojem sam proveo mnogo godina, klub koji najviše volim i to će tako ostati do kraja mog života – rekao je Ćirković za sajt kluba.

On je došao na poziv Ivice Kralja, nekadašnjeg saigrača, a sada sportskog direktora i direktora skauting službe.

- Naravno, Ivica je moj dugogodišnji prijatelj i moj saigrač. Zajedno smo igrali u Partizanu, a na početku moje karijere, kada sam debitovao za reprezentaciju, Ivica je bio standardan golman. Na njegov poziv, kao dugogodišnjeg prijatelja i čoveka koji je dosta dao fudbalu i koji se razume u te fudbalske stvari, oberučke sam prihvatio poziv, jer mi se sviđa njegovo razmišljanje u vezi sa svim što se dešava i što će se dešavati u Partizanu, tako da stvarno mu od srca zahvaljujem na tom pozivu. Partizan se nikad ne odbija!

Što se tiče zaduženja, da li se ona odnose na prvi tim ili na omladinsku školu?

- Skauting služba je jedna celina. Na poziv Ivice Kralja ja sam to oberučke prihvatio, šta će biti moje zaduženje, da li će biti skautiranje igrača za omladinsku školu ili prvi tim - ništa mi nije strano, biću posvećen maksimalno. Trudiću se da ovo što mi je fudbalski klub Partizan ponudio i što sam ja prihvatio, opravdam na najbolji mogući način. U narednom periodu ćemo videti kako će se sve to razvijati, ali mislim da u tom pogledu neću razočarati. U narednom periodu ćemo još podrobnije pričati o svemu – o mojim zaduženjima, o zaduženjima skauting službe, a kako će to izgledati – videćemo. Još jednom bih da izrazim zahvalnost za ovo što mi je ponuđeno da se ponovo vratim u Partizan i budem deo našeg kluba, da budem deo crno-bele porodice. Srećan sam što sam deo toga i trudiću se da maksimalno ispoštujem i doprinesem svim zadacima koji budu preda mnom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike