Partizan našao zamenu za Bibarsa Natha na Teleoptiku: Duljaj pravi "desetku" za Petrića

12.12.2022

15:14

0

Autor: 24sedam

Mladi 19-godišnji Đorđe Petrović projektovan je da bude alternativa Bibarsa Natha. Zato će najbolji igrač Teleoptika biti na pripremama kod Gordana Petrića

Partizan našao zamenu za Bibarsa Natha na Teleoptiku: Duljaj pravi "desetku" za Petrića
Đorđe Petrović - Copyright Printscreen/YouTube

Stručni štab Partizana i šef Gordan Petrić povešće nekoliko mladih fudbalera na pripreme prvog tima.

Očekuje se da svežu krv donesu dva omladinca Mateja Stjepanović i Janko Jevremović, oba rođena 2004. godine, koji su sa svojom ekipom bili jesenji prvaci u Omladinskoj ligi Srbije sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.  

Pored njih tim će probati da pojačaju štoper Teleoptika Luka Subotić, kao i ofanzivni vezni Đorđe Petrović. Ovaj tandem devetnaestogodišnjaka odigrao je polusezonu u srpskoj ligi pod komandom Igora Duljaja i stručni štab prvog tima želeo bi da ih vidi na delu sa iskusnijim igračima pored sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Posebno će biti interesantno uklapanje u seniorski fudbal mladog Petrovića. Reč je o klasičnoj "desetki", koja je silom prilika ovu jesen odigrala kao špic i odlično se pokazao.

On bi mogao da bude alternativa za Bibarsa Natha, ali mnogo toga će zavisiti od ovog pripremnog perioda i toga kako se Petrović i ostala Partizanova deca budu adaptirala na zahteve Petrića i njegovih saradnika.

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike