Tenkom na Hrvatsku! Navijači Argentine spremni za okršaj sa "vatrenima", priredili nesvakidašnji odlazak na duel (VIDEO)

13.12.2022

17:15

0

Atmosfera dovedena do usijanja pred polufinale

Tenkom na Hrvatsku! Navijači Argentine spremni za okršaj sa "vatrenima", priredili nesvakidašnji odlazak na duel (VIDEO)
Navijači Argentine - Copyright Printscreen/Twitter/433

Fudbaleri Argentine i Hrvatske večeras će od 20 sati igrati meč polufinala Svetskog prvenstva u Kataru, a pred prvi duel same završnice turnira, navijači gaučosa su priredili pravu feštu.

Naime, na društvenim mrežama kruži snimak navijača koji u reprezentativnim dresovima i sa zastavama države uživaju u vožnji - i to tenkom.

Mundijalska groznica drma sportsku javnost već više od mesec dana, kako je krenulo odbrojavanje do početka prvenstva, a polufinalni meč protiv Hrvatske izaziva i dodatnu pažnju.

 

 

To potvrđuje i pomenuti snimak, a ono što nije poznato jeste lokacija na kojoj je nastao, odnosno da li su navijači jednog od najvećih favorita na ovom Mundijalu unajmili tenk kako bi stigli na okršaj sa Hrvatskom ili su Argentinci u svojoj domovini promenili prevozno sredstvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike