Premijer liga se sprema za novi transfer od 100 miliona evra!

11.12.2022

16:30

0

Autor: A. Š.

Žoao Feliks hoće da promeni sredinu, Atletiko je odredio cenu, a pet klubova iz najjače lige na svetu stoji u redu

Premijer liga se sprema za novi transfer od 100 miliona evra!
Žoao Feliks - Copyright Profimedia

Stanje šoka verovatno još traje u glavama svih Portugalaca. Posebno onih momaka koji su nosi reprezentativni dres na Mundijalu u Kataru posle poraza od Maroka u četvrtfinalu takmičenja.

Ipak, život ide dalje, pogotovo kod profesionalnih fudbalera koji će dobiti nekoliko slobodnih dana da saberu misli i utiske pre nego što se vrate klupskim obavezama. I dok cela Evropa sa nestrpljenjem očekuje odluku Kristijana Ronalda o tome gde će nastaviti karijeru, još jedan reprezentativac Portugala mogao bi da tokom januarskog prelaznog roka da zatalasa fudbalsko tržište.

Žoao Feliks izrazio je želju da tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka napusti madridski Atletiko, koji na ime obeštećenja želi da uzme više od 100 miliona evra - objavio je transfer guru Fabricio Romano, uz dodatak da agent Žorž Mendeš već vodi razgovore sa nekoliko klubova.

A ostrvski mediji smatraju da su, uzimajući u obzir sve okolnosti, premijerligaški u prednosti u odnosu na konkurente iz drugih najjačih liga u Evropi, pre svih Arsenal i Čelsi.

Stiče se utisak da je zimski prelazni rok idealna prilika za sve strane da izađu zadovoljne iz potencijalnog sklapanja dogovora. Čelnici Madriđana su svesni zaregnutih odnosa između trenera Simeonea i Feliksa, zbog čega jasno poručuju da ima smisla razmotriti sve ponude koje stignu na njihovu adresu, a mediji u Engleskoj su mišljenja da zacrtanu cifru od strane Atletika mogu da plate jedino klubovi iz njihove zemlje, pa pored londonskih rivala u kokurenciju za Feliksov potpis stavljaju još Mančester junajted, Njukasl i Aston Vilu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike