Spektakularni transfer na pomolu! Kristijano Ronaldo ima novi klub, ali samo na šest meseci!

20.11.2022

16:23

0

Autor: A. Š.

Na pomolu velika transfer bomba u evropskom fudbalu

Spektakularni transfer na pomolu! Kristijano Ronaldo ima novi klub, ali samo na šest meseci!
Kristijano Ronaldo i Karim Benzema - Copyright Profimedia

Tek što je počeo, a Mundijal u Kataru mogao bi lako na nekoliko dana da padne u drugi plan za ljubitelje fudbala na Starom kontinentu. „Glavni krivac“ za to trebalo bi da bude super-agent Žorž Mendeš, koji se sprema da izazove pravi fudbalski zemljotres u Evropi.

Španski „Sport“ doneo je ekskluzivu – Kristijano Ronaldo je ponuđen Real Madridu!

 

 

Ugledni i tiražni list dodaje kako je jedan od najboljih fudbalera svih vremena ponuđen „kraljevskom klubu“ kao zamena za povređenog Karima Benzemu i da bi dogovor trebalo da bude sklopljen na šest meseci.

Na prvi pogled, deluje da su sve strane u vin-vin situaciji. Real bi dobio igrača top klase da nadomesti izostanak prve zvezde tima u nastavku borbe za odbranu nacionalnog i kontinentalnog trona, Kristijano bi posle skoro šestomesečne agonije konačno pronašao izlaz iz, za njega u ovom mandatu, izuzetno košmarnog perioda u Mančester junajtedu, koji bi, sa druge strane, imao idealnu situaciju da se na, posle svega viđenog, dostojanstven način oprosti od jednog od najvećih igrača u svojoj prebogatoj istoriji.

Podsetimo, celo leto je trajala Kristijanova agonija sa pokušajima da napusti „Old Traford“. Najveći i najbogatiji evropski klubovi gotovo bez razmišljanja su odbijali pozive Žorža Mendeša, zbog čega je Ronaldo nevoljno ostao na „Teatru snova“ što se na kraju nije isplatilo nijednoj strani.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike