Težak udarac za Mančester, nastavlja se Rašfordov košmar!

14.07.2021

08:31

0

Tek što je bio tragičar na Euru, usledile su loše vesti

Težak udarac za Mančester, nastavlja se Rašfordov košmar!
Copyright Markus Rašford, Tanjug/Carl Recine/Pool Photo via AP

Mančester junajted je pretrpeo veliki i neočekivani udarac: Markus Rašford mora na operaciju i neće moći da igra do oktobra!

Heroj Engleske, koji je hranio gladnu decu tokom pandemije i koji je promašio penal u finalu Evropskog prvenstva, pretrpeo je povredu mišića prošle sezone. Iako nije bio na 100 odsto spremnosti, zaigrao je za reprezentaciju.

Nakon što su ga navijači vređali zbog promašenog penala u penal-seriji, Rašford je dobio podršku ostalih navijača, a onda je u utorak otišao na snimanje. Ispada da je operacija jedina mogućnost.

Kako, međutim, pišu Englezi, operacija se neće desiti odmah, već za nekoliko nedelja. Posle toga će odsustvovati oko tri meseca. Ipak, nije nezamislivo da bude spreman za duel protiv Liverpula na Old Trafordu 23. oktobra.

Dobre vesti za navijače Junajteda jesu da je Džejdon Sančo prošao lekarske preglede i sada mu ostaje da potpiše ugovor i da zvanično kompletira transfer iz Borusije Dortmund.

Rašford, Sančo i Bukajo Saka su promašili penale za Englesku u finalu protiv Italije, posle čega su se našli na udaru dela javnosti. Posebno su bili opaki rasistički komentari, kojih je bilo mnogo na internetu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike